CS-001 Temperature sensor - E61 HX or SBDU Group Head Thermometer

Clic pentru mărire
Preţ: ( TVA inclus)
219,99Ron
Model:
BS2190
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom

CS-001 Temperature sensor - E61 HX or SBDU Group Head Thermometer

 

Compus dintr-un adaptor special fabricat din oțel inoxidabil și un termometru digital cu citire rapida, termometrul Coffee Sensor compatibil cu grupurile de extractie E61 oferă feedback instantaneu utilizatorului privind doua informatii cruciale si necesare unei extractii reusite si unui gust desavarsit:


1. Cunoașterea temperaturii grupului E61 in idle;

2. Cunoașterea temperaturii apei de exctractie, inregistrata in punctul cel mai propice aflat chiar deasupra pucului de cafea.


Astfel, adaptorul universal si termometrul Coffee Sensor elimina procesul de aproximare ale utilizatorului.


Instalarea termometrului in grup nu necesită instrumente, condiții speciale sau cunoștințe avansate in domeniul aparatelor de cafea. Coffee Sensor asigura fiecarui client kit-ul de instalare complet, compus dintr-o cheie fixa, imbus, precum si trei saibe din cupru pentru etansare. Puteti utiliza doar una singura, restul fiind de rezerva. Pentru grupurile tip Vibiemme, puteti utiliza trei, datorita unghiului diferit de insertie a termometrului in grup.


ATENTIE !


Inainte de instalare va rugam sa luati toate masurile de siguranta necesare desfasurarii procesului in conditii 100% sigure pentru utilizator / manipulator. Astfel, aparatul de cafea E61 trebuie oprit (deconectat de la reteaua electrica ) iar temperatura grupului sa fie aproapiata de cea ambientala. Asigurati-va de faptul ca apa din grup nu se afla sub presiune, prin deschiderea si inchiderea levierului ce activeaza pompa.

 

Scoateți surubul cu cap cilindric imbus aflat chiar pe grup si înlocuiți-l cu produsul nostru.  Pentru o etansare perfecta, nu este necesara utilizarea de bandă de Teflon sau a altor materiale speciale de etanșare, tăieri sau orice fel de alte adaptari. Tot ce aveți nevoie pentru a instala produsul, asa cum am mai mentionat, regasiti în cutia in care a fost livrat senzorul. Respectiv utilizati o saiba din cupru. Puteti lasa in filet si saiba din teflon aflata deja in grup (cea originala). 

Strangeti adaptorul bine in grup, dupa care reglati modul de afisare a termometrului in pozitie perfect orizontala. Constructia senzorului permite efectuarea acestui lucru cu usurinta.


Inainte de utilizarea aparatului, pentru a va asigura de faptul ca nu vor exista scurgeri de apa in timpul extractiilor, va rugam sa efectuati un test de etanseitate, utilizand o sita blind in PF. Daca nu observati scurgeri, puteti utiliza aparatul de cafea impreuna cu senzorul. 

Daca observati picaturi de apa venind pe langa corpul adaptorului, in zona de imbinare a acestuia cu grupul E61, va rugam sa insurubati adaptorul putin mai tare. Deobicei este singurul motiv pentru care apar foarte rar scurgeri.


 

Datorita asezarii sale, citirile pe care senzorul le oferă sunt puțin diferite de cele inregistrare efectiv in pucul de cafea, in timpul extractiei. In functie de tehnica folosita de cooling flush , puteti adăuga sau scadea un maxim de 2 grade Celsius fata de cifra afisata pe LCD-ul termometrului, pentru a afla o temperatură de extracție cat mai realistă.


Totodata, in funcție de tipul de construcție al mașinii dvs. de cafea, citirile pot varia între diferiți producători. 


Caracteristicile principale ale termometrului Coffee Sensor sunt:

1. Adaptor din oțel inoxidabil considerat unul dintre cei mai siguri pentru utilizatorii aparatelor de cafea profesionale. Intrucat nu există puncte de îmbinări / șuruburi / lipiri sau sudura, nu se pot produce stropiri accidentale cu apă caldă / clocotita;

2. Termometru digital cu citire rapida, cu buton de comutare intre citiri Celsius / Fahrenheit. Temperatura de lucru a termometrului: între -50 și 200 de grade. 

Totodata, aveti si pozibilitatea de a bloca / ingheta o anumita citire, prin utilizarea butonului HOLD aflat pe fata termometrului.

3. Calibrare de fabrica – nu este necesara a fi efectuata de catre utilizator;

4. Trei șaibe de etanșare din cupru oferite în cutie, ultra rezistente la frecare și la temperaturi de lucru inalte si pentru perioade mai lungi de timp decât șaibele clasice din cauciuc sau teflon;

4. Kit complet de instalare inclus in cutia retail.


Dimensiuni exacte ale produsului:

1. Dimensiuni totale: 37 mm latime x 61 mm adancime (incluzand adaptorul din otel inoxidabil).

2. Diametru masca termometru: 37 mm.

3. Dimensiuni afisaj LCD: 20 x 7.5 mm.


Daca aveti nevoie de alte informatii sau indrumari, va rugam sa contactati distribuitorul sau producatorul senzorului.


Disponibilitate: In stoc

CS-001 Temperature sensor - E61 HX or SBDU Group Head Thermometer
Clic pentru mărire
CS-001 Temperature sensor - E61 HX or SBDU Group Head Thermometer
Clic pentru mărire
Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Top