Cafea Verde - Honduras Organic - 1 KG - DECAF

Clic pentru mărire
Preţ: ( TVA inclus)
54,56Ron
Model:
BS2493
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom

Cafea Verde - Honduras Organic - 1 KG - DECAF

Cantitate: 1kg

Disponibilitate: in stoc ( Stoc limitat! )

Termen de valabilitate: 2022

Cafea Verde - Honduras Organic - 1 KG - DECAF

Honduras CO2 Decaf (100% Arabica)

Note: ciocolată neagră, cacao, miere, cu fructe de portocale

Recomandat pentru: Prăjirea franceză

Începutul creșterii cafelei în Honduras, ca și în atâtea țări, datează din vremuri și circumstanțe incerte. Îmbunătățirea calității și a productivității revine la fondarea IHCAFE, desigur datorită creșterii cererii de export. Cafenele din America de Sud și Centrală au câștigat popularitate recent, chiar și în cercurile de cafea specializate. Există nenumărate variante și moduri de procesare interesante care provin din acest continent. Cafenele care vin de aici sunt complexe, dulci, dar poate mai puțin intense din partea fructată decât omologii lor din Africa de Sud.

În Honduras, condițiile de infrastructură precare fac dificilă mutarea limbii de echilibru de la cantitate la calitate deocamdată. Agricultorii primesc puțin sprijin, iar recolta este în cea mai mare parte amestecată. Acest lucru este agravat de condițiile climatice, deoarece tot mai mulți fermieri apelează la uscarea mecanică din cauza vremii foarte umede, care este în detrimentul calității.

Cu toate acestea, datorită mișcării Cupei de Excelență și a campionatelor mondiale care apar din când în când, țara prezintă încet semne de calitate.

Cofeina a fost extrasă din cafeaua noastră folosind un proces de dioxid de carbon lichid. Această metodă a fost dezvoltată în 1989 de Hermsen în Germania. Conținutul de umiditate al boabelor trebuie să fie cuprins între 45 și 55%, iar dioxidul de carbon va fi saturat cu apă. Extragerea are loc între temperaturi scăzute (20-25 grade Celsius) și 65-70 bar presiune. Apa astfel obținută este destul de pură. Procesul durează aproximativ 60 de ore din cauza temperaturii scăzute. Cu toate acestea, structura boabelor astfel obținute diferă mai puțin de cea a boabelor „netratate”. Zaharurile nu se descompun, iar descompunerea prin reacția și temperatura lui Maillard nu se termină, deci este blândă.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.
Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Top