Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Sirop Monin

Modalitati de plata

Pretul si Plata Produselor

 

Costul produselor:

Toate produsele de pe Barshaker.ro sunt afisate cu TVA, in RON.

In functie de modalitatea de livrare agreata de dvs. la pretul produselor se vor adauga costurile de transport, asigurare si ramburs.

 

Costul transportului: 

Pentru livrare in tara (reteaua Fan Curier): tariful este de 16 Ron + TVA, indiferent de localitate!

Pentru comenzile de peste 299 lei (valoarea totala a produselor cu tva inclus), costurile livrarii sunt suportate de catre societatea noastra!

Toate costurile pentru transport sunt exprimate in lei.

 

Modalitati de plata:

 

Ramburs: Plata produselor se face integral in momentul livrarii comenzii de catre curier la adresa indicata de dvs. Valoarea platita de dvs va cuprinde pe langa valoarea produselor si costul transportului, al asigurarii si al rambursului. Toate aceste costuri vor fi evidentiate separat pe factura proforma. Plata se face exclusiv in lei.

Transfer bancar: Plata produselor se face prin virament bancar in contul bancar al societatii noastre:

Plata cu card:

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

S.C. Four Decor International S.R.L.

CONT BANCAR: RO85INGB0000999904268351 - ING Oradea - sucursala Magheru

COD UNIC DE INREGISTRARE: RO30523710

REG COM: J05/1296/2012