Coş de cumpărături
0 obiecte
 

Cafea AVX - Bronze Blend 1kg

Clic pentru mărire
Preţ: ( TVA inclus)
55,03Ron
Model:
BS3644
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom
• SUNA PENTRU DISPONIBILITATE

Cafea AVX - Bronze Blend

DATA PRAJIRII: 04.02.2021

PRAJITOR: AVX

Greutate: 1000g

Ambalat in punga plastic cu ZIP + VALVA.

Tip: 50 % Arabica  50 % Robusta

Note: ciocolată neagră, alune prăjite și cacao.

Prajire: Dark

Tara de provenienta: Brazilia,Columbia,India

Instrumente recomandate pentru pregatire: Espresso, automate si superautomate, Moka pot și Phin.

Scopul nostru în crearea amestecului nostru de bronz a fost să creăm un amestec de cafea pentru toată lumea cu un gust consistent. Publicul principal vizat este cafenelele care caută amestecuri de cafea din punct de vedere valoric, consumatorii preferând cafeaua cu aromă clasică. Cu toate acestea, nu vreau ca cafeaua să se rezume la cofeină și la gustul amar și ars de gumă care acoperă totul. De aceea, Columbia Supremo a fost adăugată la amestec cu o rată de 20%. Acesta din urmă contrabalansează caracterul celorlalte două ingrediente și funcționează bine ca o cafea „legată” în diferite amestecuri de cafea, adăugând o anumită dulceață amestecului.

Amestecul este foarte plin de corp datorită brazilianului Mogiana, care este prăjit la întuneric pentru un corp excelent. Extrem de uleios, ceea ce contribuie foarte mult la plinătatea cafelei. Acest lucru este completat de Robusta Kappi Royale din India, cealaltă jumătate a amestecului, care este un ingredient foarte plin de corp și aromat de caracter. Nu era intenția noastră ca această cafea să fie doar despre cofeină, dar acesta din urmă asigură și succesul trezirilor dimineții, dacă acesta este scopul.

Mulți oameni sunt speriați de expresia robustă (chiar și din amestecul de cuvinte). La urma urmei, de obicei, implică cafele cu un randament redus, de calitate scăzută, ars, măcinat. Nu numai că pot provoca un gust neplăcut, dar îi pot face să se simtă rău. Am încercat să distrugem amestecul cu acest tip de ingrediente, așa că folosiți acest robust din India. Nu am avut efecte negative când l-am consumat. Mulți dintre concurenții noștri preferă să folosească această cafea în amestecuri, datorită proprietăților sale pozitive.

Datorită gustului său străpung caracteristic, laptele nu își maschează caracterul. Astfel, servind ca o băutură ideală cu lapte, nu are nici floarea-soarelui, nici aroma caracteristică de ciocolată cu lapte.

Datorită valorii sale bune pentru bani, poate fi o alegere bună pentru cafenelele care caută un amestec care funcționează bine în fiecare băutură. Ceea ce îți oferă aroma caracteristică și impulsul cafeinei pe care consumatorii îl așteaptă, fără a face compromisuri în lumea gusturilor.

Pentru preparare, recomandăm un raport de 1: 1,5 pentru espresso. În practică, acest lucru înseamnă că din 10 grame de cafea măcinată, 15 grame sunt scurse în ceașcă. Nu este indicat să treci peste 90 de grade din cauza tendinței de „ardere” a robustei. Merită să mențineți timpul de scurgere între 30 și 40 de secunde.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.


Top