Sloane - Costa Rica - Candelaria - Omniroast 250g

Clic pentru mărire
Preţ: ( TVA inclus)
57,90Ron
Model:
BS3131
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom
• SUNA PENTRU DISPONIBILITATE

Sloane - Costa Rica - Candelaria - Omniroast 250g

DATA PRAJIRII: 26.01.2021

Origine Costa Rica

Profil gust Flori de portocal, Nucsoara, Toffee cu lapte, Gutui, Trestie de zahar

Regiune Palmares, West Valley

Producator Hacienda Candelaria

Ferma Hacienda Candelaria

Altitudine 1600 - 1800 masl

Varietal Caturra

Procesare Washed

PROFILE PRAJIRE

Omni perfect adaptat extractiilor espresso sau filtru

Hacienda Candelaria se afla la aproximativ 50 km în nord-vestul lui San Jose, lângă orașul Palmares din Alajuela, West Valley. Moșia de 60 de hectare era înființată în 1965 de Otto Kloeti și este inca si astazi administrată ca o afacere de familie.

Familia Estate Hacienda Candelaria se îndreaptă spre procesare de înaltă calitate. Sunt capabili să primească cireșe, să spele și să usuce cafeaua cu propria lor Moară. Prin propriul proces controlat, ei sunt capabili să ofere o ceașcă foarte consistentă. Combinația de generații de cafea, măiestria și o locație excelentă produc cafele echilibrate excelente. Mai mult de 70% din producția anuală este recoltată din

zonele înalte, la altitudini cuprinse între 1300-1700 m.a.s.l., cu temperaturi medii care fluctuează între 17-23C. Lumina soarelui este stabilă și precipitațiile optime, asigurând condițiile de mediu ideale.

Lotul Estate spălat de la Candelaria este un exemplu perfect al segmentului Classic. Profil echilibrat și stabil, cu un preț / punct de calitate care devine mai greu de găsit în Costa Rica. În general, producția din țară scade, rezultând prețuri mai mari și chiar calificări de specialitate în urma acestui efect. Cireasa a fost pulpata și fermentata în bazine timp de aproximativ 36 de ore, înainte de a separa complet pulpa de cafea. 

Rezultatul profilarii reprezinta o cafea cu note de flori de portocal, gutui, nucsoara si toffee. 

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.


Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Top