Coş de cumpărături
0 obiecte
 

Sloane - Brazil - Paraiso - Anaerobic - Omniroast 250g

Clic pentru mărire
Preţ: ( TVA inclus)
56,10Ron
Model:
BS3131
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom
• SUNA PENTRU DISPONIBILITATE

Sloane - Brazil - Paraiso Anaerobic Omniroast 250g

DATA PRAJIRII: 13.07.2021

Origine Brazil
Profil gust Ciocolata cu lapte, note florale de mar, profil fructat de capsune si rubarba, corp catifelat, cu o aciditate redusa si aftertaste parfumat de lunga durata.
Regiune Minas Gerais
Producator Jorge Bakarat
Ferma Fazenda Paraiso
Altitudine 1000 masl
Varietal Mondo Novo
Procesare

Anaerobic Natural

    Prajire                        Omni (perfect adaptat extractiilor espresso sau filtru)

Varietalul din care provine se numeste Mondo Novo, o incrucisare naturala intre Bourbon si Typica din Sumatra, preferat de micii producatori pentru calitatile viguroase ale plantei, dar si pentru performantele aromatice, acesta regasindu-se frecvent printre finalistele competitiilor de Cup of Excellence. 

Micro-lotul provine de la Fazenda Paraiso, administrata de Jorge Barakat, care de-a lungul celor trei decenii de experienta, a depasit provocari climatice si transformari astfel incat sa creasca si sa-si indeplineasca visul de a produce loturi experimentale, cum este aceasta. Este o cafea procesata anaerobic cu o cantitate limitata de oxigen, intr-un mediu sigilat ce permite un control riguros de fermentare cu temperaturi si ph-uri atent supervizate. Dupa un timp prescris in functie de varietal si preferinta procesarii, cafeaua este scoasa din rezervoare si lasata sa se usuce in sera la temperatura controlata. 

 

Brazil Paraiso Anaerobic Natural este cafeaua care ne-a cucerit pe toti cu un profil fructat de capsune si rubarba, note florale de mar, corp catifelat de ciocolata cu lapte, cu o aciditate redusa si aftertaste parfumat de lunga durata.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.


Top