Coş de cumpărături
0 obiecte
 

Cafea AVX - Peru Gr.1 Norandino Yakumama Fairtrade 250g

Clic pentru mărire
Preţ: ( TVA inclus)
35,50Ron 21,30Ron
Model:
BS3643
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom
• SUNA PENTRU DISPONIBILITATE

Cafea AVX - Peru Gr.1 Norandino Yakumama Fairtrade

DATA PRAJIRII: 21.01.2021

PRAJITOR: AVX

Greutate: 250g

Ambalat in punga plastic cu ZIP + VALVA.

Tip: 100 % Arabica 

Tara de provenienta: Peru

Note: Nuga, cacao si miere.

Prajire: Light

Prajit pe Loring S35 Kestrel

 

Instrumente recomandate pentru pregatire: Espresso, automate si superautomate, Moka pot și Phin.

Peru Yakumama Fairtrade Cafea prăjită

PERU ESTE LOCALIZAT PE COSTA DE VEST A AMERICII DE SUD, LÂNGĂ UNELE ȚĂRI PRODUCĂTOARE DE CAFEA (BRASIL, ECUADOR, COLOMBIA ȘI BOLIVIA). CAFEA A SOSIT ÎN ȚĂRĂ S-A AFLAT ÎN TEMPURI, ÎN același timp, creșterea ca un comitet de export a început doar în mod relativ târziu.

Modul de producție s-a schimbat treptat de la modul proprietar mare la modul mic exploatație. Din păcate, marele dezavantaj este că fermierii au mai puțin acces la resurse și sunt mult mai puțin puternici pe piață. În schimb, Peru are o infrastructură destul de bună, iar statul sprijină și producția de cafea. În plus, mulți fermieri sunt membri ai unui fel de cooperativă, care la rândul său reprezintă deja o putere de negociere mai mare pe piețele internaționale. Faptul că multe cafele, precum acesta, au ratinguri diferite (Fairtrade, Organic, Speciatly) contribuie, de asemenea, la prețuri mai bune. Toate acestea cresc prețul care poate fi perceput pentru cafea pe piața mondială.

Acest articol are, de asemenea, un rating de comerț echitabil. Acesta este un proces de calificare a produselor care este acum utilizat în întreaga lume. Poate apărea în multe produse precum cafea, banane, cacao, trestie de zahăr, miere și alte produse agricole. Mișcarea este concepută pentru a oferi condiții de viață mai bune lucrătorilor agricoli. Partenerii participanți sunt monitorizați în permanență pentru a se conforma, deoarece obținerea acestei calificări este mult mai dificilă decât pierderea acesteia. Acest lucru va aduce beneficii nu numai lucrătorilor, ci și producătorilor, deoarece certificarea poate oferi prețuri mai mari pe piața mondială.

La nivel global, producția Peru este remarcabilă. În ultimii ani, a început, de asemenea, să concureze cu alții din segmentul de specialitate și să câștige recunoaștere pentru el însuși.

Acest articol provine din partea de nord a Peru, în regiunea Cajamarca. Cele mai apreciate cafele din Peru și de calitate provin în mare parte din această regiune. În plus, producția are loc aici într-un mod ecologic. Acesta este, de asemenea, principiul Cooperativei Yakumama, care include producători locali cu o abordare similară. Ei consideră că este important pentru comunitate să recupereze energia pe care au investit-o, oferind în același timp condiții de viață mai bune.

Datorită amplasării zonelor de creștere, culegerea manuală este tipică, ceea ce are și un efect bun asupra calității cafelei care scapă. La urma urmei, în acest fel, este posibil să se evite pătrunderea în lot a boabelor sub și coapte. Boabele au fost prelucrate printr-un proces spălat și apoi uscate la soare. Acest lucru ne oferă o cafea cu gust de caramel fundamental plăcută, completată de o anumită aromă.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.


Top