Coş de cumpărături
0 obiecte
 

Cafea AVX - Rwanda Women´s Coffee Project 250g

Clic pentru mărire
Preţ: ( TVA inclus)
37,66Ron 22,60Ron
Model:
BS3643
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom
• SUNA PENTRU DISPONIBILITATE

Cafea AVX - Rwanda fully washed Ishema Washing Station

DATA PRAJIRII: 14.01.2021

PRAJITOR: AVX

Greutate: 250g

Ambalat in punga plastic cu ZIP + VALVA.

Tip: 100 % Arabica 

Tara de provenienta: Rwanda

Note: Vanilie, caramel si citrice.

Prajire: Light

Prajit pe Loring S35 Kestrel

 

Instrumente recomandate pentru pregatire: Espresso, automate si superautomate, Moka pot și Phin.

ICafeaua femeilor din Rwanda Ishema

În Rwanda, la fel ca în majoritatea țărilor din Africa de Sud, cafeaua provenea de la colonizatori. A avut o mare importanță încă de la o vârstă fragedă, deoarece era la mare căutare în întreaga lume. Cu toate acestea, în Rwanda sunt implicate și alte culturi, nu doar cafeaua. Cea mai mare parte a țării produce un fel de cultură agricolă.

Calitatea cultivării în țară se caracterizează printr-o dezvoltare și îmbunătățire continuă (care este, de asemenea, direct proporțională cu calitatea cafelei produse). Ies din ce în ce mai multe articole, care se îndreaptă imediat spre piața de specialitate. Țara și cafeaua ei capătă din ce în ce mai multă importanță, chiar și în alte țări din Africa de Sud, ceea ce admitem că nu este o realizare mică. Mai ales când ținem cont de istoria țării.

Separarea prin lot este destul de dificilă în țară, deoarece producția micilor fermieri este tipică. Producătorii aduc cultura la stațiile de prelucrare comune sau cooperative.

 

Există o boală care este cea mai frecventă aici și în Burundi, și anume defectul cartofului. Acest lucru este cauzat de o bacterie care conferă cafelei un miros și un gust asemănător cartofului. Cu toate acestea, acestea sunt aproape imposibil de filtrat din cantități mai mari, deoarece nu pot fi determinate dintr-o privire.

Din fericire, articolul nostru nu arată această eroare, datorită multiplelor verificări de calitate care încep deja de la stația de procesare. Stația Ishema a fost înființată în 2014. Condus de Joy Ishema. Nu și-a început profesia în acel moment, până atunci a fost implicat în construcția mai multor stații de procesare. Ea a făcut tot posibilul să ajute doamnele locale să obțină muncă și venituri. Astăzi, stația de procesare are peste 30 de doamne.

Se pune un mare accent nu numai pe îmbunătățirea calității cafelei, ci și pe instruirea oamenilor. Formarea va avea mai devreme sau mai târziu un impact asupra calității produsului oricum.

Acest lot a fost procesat printr-un proces spălat și apoi uscat la soare. Astfel, procesarea permite desfășurarea gustului specific zonei cafelei. În plus, fasolea a fost uscată pe paturi africane ridicate, astfel încât calitatea acesteia nu a fost afectată negativ de betonul fierbinte, iar aerul curge și mai uniform. Acesta din urmă este important deoarece permite o calitate mai omogenă și, în plus, face mai ușoară evitarea supra-fermentării.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.


Top