Coş de cumpărături
0 obiecte
 

Sloane - Colombia - Felipe Arcila Natural Mandarine - Omniroast 200g

Clic pentru mărire
Preţ: ( TVA inclus)
160,95Ron
Model:
BS3131
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom
• SUNA PENTRU DISPONIBILITATE

Sloane - Colombia - Felipe Arcila Natural Mandarine - Omniroast 200g

DATA PRAJIRII: 31.08.2021

Origine Columbia
Profil gust Mandarine, Crema de Ciocolata Neagra, Cirese, Budinca de Vanilie
Regiune San Adolfo, Huila
Producator Felipe Arcila
Ferma Jardines del Eden
Altitudine 1750 - 2100 masl
Varietal Castillo
Procesare

Fermentare Anaerobica imbogatita cu Acid Citric si Mandarine

     Prajire                                                          Omni

 

Aceaste cafele in editie limitata celebreaza aromele iernii pe care le indragim cu totii, infuzate cu maiestrie in cafeaua de specialitate. 

Ambele loturi provin de la fratii Arcila,  Felipe si Carlos, care si-au creat propria companie de export pentru a face comert echitabil cu cafeaua pe care familia o produce de peste 80 de ani. Au transformat La Pradera, ferma familiei, intr-un centru de procesare despre care Carlos spune ca „este un loc de cercetare și dezvoltare. Am deschis acum un an si jumatate si producem doar cafele de peste 90 de puncte. " Potrivit acestuia, La Pradera este prima instalatie de acest gen din Columbia care „deschide calea”  in ceea ce priveste varietatea de varietaluri cultivate, prelucrarea experimentala si hibrida si obtine profiluri surprinzatoare pentru cafelele columbiene.

Am vorbit cu Carlos acum cateva luni si ne-a povestit despre acest proiect pe care l-a avut impreuna cu fratele sau Felipe de a adauga mandarine in procesarea unuia dintre loturile lor Castillo.  Cum se intampla uneori, cele mai bune idei apar din nevoie. Fiindca pandemia a sistat temporar exportul de fructe pe care familia Castillo le creste, au ramas cu o intreaga recolta de mandarine care s-ar fi irosit.  Asa ca dupa ce au cules ciresele de cafea la un nivelul optim de coacere, au sortat-o ​​manual si apoi au inceput procesarea printr-un proces de fermentare anaerobă uscata timp de 48 de ore. In această perioada de fermentatie, acidul citric si coaja de mandarine deshidratata au fost adaugate în mediul anaerob. La sfaristul perioadei de fermentare cafeaua a fost pusa la uscat pe platforme de uscare inaltate, la o temperatura de 35 de grade Celsius pana cand a fost atins nivelul dorit de umiditate.

Rezultatul este o cafea de peste 90 de puncte care ne-a facut prajitoria sa miroasa instantaneu a Craciun si, asemeni Craciunului, a ramas intiparita in inimile și mintile noastre.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.


Top