Coş de cumpărături
0 obiecte
 

Jura - E6

Clic pentru mărire
Preţ: ( TVA inclus)
4.590,00Ron
Model:
BS3957
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom
• SUNA PENTRU DISPONIBILITATE

Premiera mondiala: Procesul de extractie prin pulsare
 
Noua gama E de la JURA revolutioneaza degustarea cafelei din toate punctele de vedere. Procesul de extractie a fost complet revizuit si perfectionat. O premiera mondiala, procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®) optimizeaza timpul de extractie si garanteaza un maxim de arome, chiar si pentru specialitatile scurte din cafea.
 
CLARIS Smart ofera o calitate perfecta a apei pentru un gust autentic. Nu a fost niciodata mai usor de utilizat filtrul, doarece sistemul de apa inteligent (Intelligent Water System, I.W.S.®) il detecteaza automat.
Butoanele de pe partea frontala si afisajul TFT modern faciliteaza considerabil modul de control al aparatului. Iar programele de intretinere integrate si noua duza de lapte interconectabila asigura o igiena maxima.
 
Premiera mondiala: P.E.P.® pentru un espresso de calitate, demn de o cafenea.
 
Secretul unei cafele perfecte este prepararea acesteia. JURA a revizuit si perfectionat procesul de extractie pentru ristretto si espresso.
E6 permite realizarea specialitatilor de o calitate demna de o cafenea. Procesul de extractie prin pulsare  (P.E.P.®), dezvoltat de JURA, optimizeaza timpul de extractie prin injectarea apei fierbinti sub presiune in pulberea de cafea prin impulsuri rapide pentru un espresso scurt. Aceasta metoda permite intregului buchet de arome sa infloreasca.
Opt niveluri de intensite asigura o degustare adaptata preferintelor dumneavoastre.
 
 
 
Detectarea automata a filtrului cu sistemul de apa inteligent
Filtrele de apa CLARIS ofera o calitate perfecta a apei pentru un gust autentic. In acelasi timp, ele protejeaza aparatele impotriva calcarului si elimina substantele care altereaza gustul si mirosul apei (de exemplu, metale grele sau clor). Pentru a profita din plin de avantajele si capacitatea de filtrare, JURA a dezvoltat sistemul de apa inteligent (Intelligent Water System, I.W.S.®). Cartusul filtrant si automatul de cafea comunica prin unde radio cu ajutorul tehnologiei RFID. Filtrul este detectat automat.
 
JURA stabileste noi standarde pentru usurinta in utilizare.
 
E6 ii satisface pe toti cei care doresc acces direct la cafeaua lor preferata. Cele 4 patru butoane frontale pentru cele patru functii: espresso, cafea, cappuccino si spuma de lapte ofera un confort maxim.
E6 este un automat veritabil de 2 cesti care poate prepara simultan doua espressi sau 2 cafele. Gratie afisajului color TFT modern, utilizare sa este intuitiva.
 
 
O igiena completa
 
La acest automat de cafea modern, intretinerea este la fel de simpla ca prepararea delicioaselor specialitati din cafea. Programele integrate de clatire si curatare garanteaza o igiena impecabila, la o simpla apasare de buton. Inca o noutate: acum, duza de lapte poate fi spalata in masina de spalat si poate fi inlocuita intr-o clipita. Acest lucru va ofera siguranta unei spume de lapte perfecte cu o igiena completa.
 
Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.


Top