Bauturi |
Ristretto
2 x Ristretto Espresso 2 x Espresso Cafea 2 x Cafea Cappuccino Caffè latte 2 x Expresso macchiato / Macchiato Latte macchiato Flat white Portion of milk foam Portie de lapte Apa fierbinte Apa fierbinte pentru ceai verde |
---|---|
Numar de bauturi |
15
|
Compatibil cu J.O.E.® |
Da
|
---|---|
Compatibil Wireless |
Da
|
Recunoasterea automata a cafelei premacinate |
Da
|
Monitorizare activa a boabelor |
Da
|
Monitorizarea tavii de scurgere |
Da
|
Procesul de extractie prin pulsare (P.E.P.®) |
Da
|
---|---|
Unitate de preparare variabila |
5 - 16 g
|
Sistemul inteligent de preinfuzie, pentru extragerea aromei(I.P.B.A.S.©) |
Da
|
Tipul de rasnita |
Rasnita AromaG3
|
Sistemul de incalzire Thermoblock |
1
|
Tehnologie JURA Fine Foam |
Da
|
Milk system |
HP3
|
Afisarea nivelului de intretinere |
Da
|
Programe integrate de clatire, curatare si de decalcifiere |
Da
|
Program integrat pentru curatarea sistemului de cappuccino |
Da
|
Igiena JURA: certificare TUV |
Da
|
Filtrul CLARIS |
CLARIS Smart
|
Functionare Energy Save (E.S.M.©) |
Da
|
Cantitatea de apa pentru cafea poate fi ajustata la fiecare preparare |
Da
|
---|---|
Taria cafelei programabila pe niveluri |
10
|
Save, copy and personalise products |
Da
|
Temperatura apei de infuzare programabila pe niveluri |
3
|
Temperatura apei fierbinti programabila pe niveluri |
3 niveluri
|
Inchidere automata |
Da
|
Afisaj |
Afisaj color Touchscreen TFT
|
---|---|
Iluminarea cestii in nuante de ambra / alb |
Da
|
Palnie pentru cafea macinata |
Da
|
Duza pentru cafea reglabila pe inaltime |
72 - 118 mm
|
---|---|
Duza pentru cappuccino reglabila pe inaltime |
111 - 157 mm
|
Duza de apa fierbinte reglabila pe inaltime |
111 - 157 mm
|
Capacitate rezervor apa |
1,9 l
|
Bean container holding capacity |
280 g
|
Recipient pentru zat (nr. de preparari) |
16
|
Lungime cablu |
1,1 m
|
Voltaj |
230 V ~
|
Curent |
10 amp
|
Putere Stand-by |
0 watt
|
Greutate |
10 kg
|
Lungime |
28 cm
|
Inaltime |
34,8 cm
|
Adancime |
44,4 cm
|
Numar articol |
15187
|
Modelul anului |
2017
|