Coş de cumpărături
0 obiecte
 

Lelit PL162T Bianca

Clic pentru mărire
Model:
BS1829
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
Contactati-ne pentru a obtine o cotatie:  -CLICK AICI-
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom
• SUNA PENTRU DISPONIBILITATE

Pachetul include:

- Espressor Lelit PL 162T Bianca

- Suport de filtru complet cu filtru pentru 1 ceaşcā şi 2 ceşti

- suport de filtru bottomless cu filtru de 18/20gr

- filtru orb ( blind filter )

- cartuş filtrant cu rāşini de 70 l

- tamper Lelit 58mm oţel cu mâner din aluminiu

- periuţā pentru curāţare

- cârpā din microfibrā

- vârf opţional pentru tubul de abur

- accesorii pentru conectarea la reţeaua hidricā

- suport pentru ceşti

- linguriţā dozatoare pentru cafea

Caracteristici tehnice

 • Boiler cafea din inox de 800 ml
 • Boiler abur din inox de 1,5 l
 • Grup E61 cu paddle pentru a regla fluxul de apā pe pastilla de cafea
 • Rubineţi profesionali cu închidere prin arc
 • întrerupātor I-O din inox
 • retro-iluminat
 • parametri pre-infuzare programabili prin LCC
 • display grafic LCD cu rezoluţie înaltā
 • suport filtru de 58 mm cu mâner înclinat din lemn şi Coffee Slide
 • posibilitatea de conectare la reţea şi descārcare directā
 • contor pentru doze parţiale şi totale
 • posibilitatea de a plasa rezervorul pe trei laturi ale aparatului
 • înālţime pentru cāni Mug şi suport pentru ceşti espresso.  

Rezervor: 2,5 l

Pompā rotativā: 150W  

Dimensioni LxLxH: 29 x 48,5 x 40 cm  

Rezistenţā boiler cafea: 1400W (230V-240V 50Hz) – 1000W (120V 60 Hz) 

Rezistenţā boiler abur: 1400W (230V-240V 50Hz / 120V 60 Hz) 

Voltaj: 230/240V 50-60Hz – 120V 60Hz  

Greutate: 26,5 kg

 

Caracteristici principale:

Bianca este o masinā de cafea espresso fārā compromisuri, cu grup E61, control manual al fluxului de apā şi douā boiler-e, creatā doar pentru acei barista experţi care ştiu cum sā obţinā ce este mai bun din orice cafea. 

PADDLE

Învârtind paddle-ul, se variazā fluxul de apā pe cafea pânā la atingerea presiunii maxime.  În acest fel, este posibil a modula manual extracţia pentru a obţine un rezultat optim în ceaşcā cu orice tip de cafea sau amestec. 

LCC

Este instrumentul de gestiune a parametrilor maşinii, printre care reglarea temperaturii de erogare a cafelei sau a aburului, reglarea duratei de pre-infuzare, activarea şi dezactivarea boiler-ului abur, set-area duratei de standby, contoarele de doze parţiale şi totale şi vizualizarea temperaturii in grade Celsius sau Fahrenheit.

Douā boiler-e ( dual boiler )

Douā boiler-e separate, unul pentru abur şi apā caldā şi unul pentru extracţia cafelei. Un sistem studiat pentru a asigura o mai mare stabilitate a temperaturilor şi pentru a permite livrarea simultanā de cafea şi abur.​

Rezervor re-poziţionabil cu sistem automatic de cuplare. 

Rezervor de pe Bianca, plasat într-un rucsac specific, extern pentru a evita eventuala încālzire a apei, poate fi poziţionat pe una dintre cele trei laturi ale maşinii pentru a se adapta perfect la spaţiile disponibile.  În plus, este uşor de extras pentru a putea fi curāţat. 

Māsoarā adevārata presiune de extracţie

Prin intermediul manometrului montat direct pe grupul E61, se māsoarā presiunea realā aplicatā pe pastila de cafea, pentru a permite un control şi mai precis al extracţiei. 

Dotāri

Suport de filtru complet cu filtru pentru 1 ceaşcā şi 2 ceşti, suport de filtru bottomless cu filtru de 18/20gr, filtru orb, cartuş filtrant cu rāşini de 70 l, tamper Lelit din oţel cu mâner din aluminiu, periuţā pentru curāţare, cârpā din microfibrā, vârf opţional pentru tubul de abur, accesorii pentru conectarea la reţeaua hidricā, suport pentru ceşti, linguriţā dozatoare pentru cafea. 

Caroţerie şi pārţi din inox (tāviţa apā)  

Caroţeria şi tāviţa de apā sunt din inox finisat AISI 304, regele tuturor materialelor, pentru o duratā infinitā, calitate esteticā superioarā şi curāţare uşoarā.  

Tuburi erogare cu tehnologie  cool touch

Noile tuburi de erogare Lelit sunt cool touch pentru a evita eventuale arsuri şi au o nouā geometrie pentru a uşura curāţarea, pentru a evita formarea calcarului şi a facilita utilizarea de cātre client.

Picioare reglabile

Picioarele montate pe Bianca sunt din acelaşi fel de lemn fin ca şi celelalte detalii şi pot fi reglate în înalţime. Acest lucru îi oferā o mai mare stabilitate pe orice suprafaţā, şi, în caz de conectare directā la reţea, permite reglarea inclinārii maşinii pentru a facilita descārcarea apei.

Economie de energie

Bianca este dotatā cu un sistem sofisticat de economisire a energiei care permite programarea unui timp de stand-by, dupā trecerea cāruia boiler-ul abur este dezactivat. Boiler-ul cafea menţ ine o temperatura de 70°C iar eficienţa suprafeţei de încālzire a ceştilor rāmâne la 80%. În acest fel maşina poate revini la modalitatea full energy în doar 10 minute, garantând o economisire semnificativā a energiei consumate.

Set-ari tehnice

O masina super performanta ca Bianca trebuie sa se poata adapta diverselor conditii de exercitiu si diverselor exigente de extractie ale fiecarui barista. 

Pentru a obtine acest rezultat, Bianca este dotata de un sub-meniu tehnic, prin intermediul caruia pot fi personalizate set-arile, precum set-arile PID-ului care determina termoreglarea.

Pentru mai multe informatii privind set-arile de fabrica ale lui Bianca contactati direct distributorul local. 

CARACTERISTICILE NOASTRE

Toate maşinile Lelit sunt proiectate şi realizate în Italia cu tehnologie şi componenţi folosiţi în sectorul maşinilor profesionale de bar. Cumpārând unul din produsele noastre, duci acasā un produs studiat, proiectat şi realizat pentru adevāraţii apasionaţi de espresso. 

Toate maşinile Lelit sunt proiectate şi realizate în Italia

cu tehnologie şi componenţi folosiţi în sectorul maşinilor profesionale de bar. Cumpārând unul din produsele noastre, duci acasā un produs studiat, proiectat şi realizat pentru adevāraţii apasionaţi de espresso.

 

Lelit PL162T Bianca
Clic pentru mărire
Lelit PL162T Bianca
Clic pentru mărire


Top