Coş de cumpărături
0 obiecte
 

Gaggia Babila

Clic pentru mărire
Model:
PREORDER
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
Contactati-ne pentru a obtine o cotatie:  -CLICK AICI-
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom
• SUNA PENTRU DISPONIBILITATE

GAGGIA Babila prepara expresso în acord cu buna traditie italiana in doar câteva secunde direct din boabe proaspat macinate ceasca dupa ceasca, cu simpla apasare a unui buton. Datorită carafei de lapte integrata poti face cappuccino, spuma de lapte, cafea machiatto și mult mai mult la fel ca un barman profesionist. Mai mult de 75 de ani experienta GAGGIA au fost dedicati pentru a va oferi o pauză de cafea de neegalat.

Greutate 13 kg
Dimensiuni 245 x 420 x 360 mm
Serviciu

Garanție de 2 ani

Durabilitate

Consum de energie: 1400 W

O singură atingere varietate

7

Setările de cafea

3

Setările de temperatură

3

Setările polizor

8

Particularizare per băutură

Consistenta cafea reglabilă, temperatura reglabila, volum ceasca reglabil, cantitate spumă de lapte reglabila, butonul de reglare crema, funcția de memo pentru volum ceașcă, functia memo pentru consistenta, functia memo pentru temperatura

Tipul de afișare

LED

Tipul de carafe

Carafa clasica

Bauturi cafea

Espresso, cappuccino, apă caldă

Cafea compatibila

Cafea boabe, cafea macinata

Pahare în același timp

2

Ușor de curățare și întreținere

Ciclu automat decalcifiere, ciclu automat de clătire, filtru AquaClean compatibil, curățarea automată a carafei, grup de preparare detașabil, piese care pot fi spalate in mașina de spălat vase în condiții de siguranță, indicator calculat, filtru de apa optional

Ușor de utilizat și comfort

Tava de scurgere detasabila, display, stand-by, rezervor de apă detașabil, gura de scurgere reglabila, indicator rezervor de apă gol

Funcții speciale

Pre-fierbere, râșnițe ceramice, carafa integrată, opțiunea de macinare a cafelei, buton de reglare a cremei, opțiunea de apă caldă

Tipul de cazan

Cazan Dublu

Inclus

Perie de curățare, linguriță de masurare, benzi de testare a duritatii apei

Fabricat in

Italia

Timp de fabricare a unei cești

45 (espresso) până la 100 (cafea lungă) sec

Capacitate carafa de lapte

500 ml

Capacitate container de deșeuri

Până la 11 porții

Capacitate rezervor de apa

1,5 l

Frecventa

50Hz

Max. înălțime cupa

150mm

Tensiune

230V

Cazane de apă

2 (abur instant)

Capacitate recipient de boabe

300g

Lungimea cablului

0.8m

Pompă de presiune

15 bari

Dimensiunile produsului (LxAxI)

245 x 420 x 360 mm

Greutatea produsului

13kg

Material tavă de scurgere

Oțel inoxidabil

Material rezervor de apa

Plastic

Material cazan

Oțel inoxidabil (Inox)

Materialul corpului principal

Oțel inoxidabil

Materiale gura de scurgere

Plastic Cromat

Recipient de deșeuri materiale

Plastic

Culoare

Oțel inoxidabil

AquaClean

.

PREPARAREA A 7 TIPURI DE BAUTURI PE BAZA DE CAFEA

Gaggia Babila

 

CAPPUCCINO SI LATTE CU O SINGURA ATINGERE

Pentru o consistență irezistibilă si o spumă mai cremoasă, carafa de lapte integrat amesteca laptele de două ori, eliminând bulele și impuritățile. La o simplă apăsare de buton, un flux de spumă catifelata este turnata direct în ceașcă, la o temperatură perfecta. Grație boilerului dublu, se poate face fierbe laptele și se poate prepara spuma cafelei imediat după, pentru băuturi calde fără sa mai fie nevoie sa așteptați.

 

CREAT SI CONCEPUT IN ITALIA

O viziune de design elegant, această mașină arată la fel de rafinata ca și cafeaua pe care o prepara. Partea frontală din oțel inoxidabil, inspirat de designul si maiestria italiana va rezista trecerii timpului, într-o bucătărie clasică sau modernă. Adăugați la toate acestea caracteristicile sale de design intuitiv, și totul devine o experiență a cafelei bogate care te satisface pe deplin.

 

FUNCTIA MEMO

După ce ați ales concentratia ideală din cele 5 setări diferite, o puteți salva cu functia memo, precum și cantitatea și temperatura dorita. Apoi fiecare ceasca va fi personalizata, in viitor, in functie de gustul tau. Nu va mai trebui să-i aduci din nou aminte, spre deosebire de barman.

 

SPECIALITATI DIN CAFEA DINTR-O SINGURA ATINGERE

De la espresso la spuma de lapte, există mai multe opțiuni de preparare a cafelei pentru a-ti satisface poftele. Fie că e primul lucru dimineața sau o tratatie dupa cină, există o aroma pentru orice moment al zilei, chiar la îndemână.

 

CURATAREA IGIENICA CU ABURI A CARAFEI

Menținerea igienei ridicate nu a fost niciodată un lucru ușor. Grație ciclului de curățare cu abur, mecanismul de preparare a cremei va fi curățat automat, eliminandu-se rezidurile de lapte fără a fi nevoie sa se goleasca carafă. Performanța igienică este certificată de Institutul German de Testare Independent, VDE.

 

PÂNĂ LA 5000 CESTI * FĂRĂ DECALCIFIERE CU FILTRU DE APA AQUA CLEAN

Noua si patentata inovatie, filtrul de apă AquaClean, vă asigură ca puteti folosi la maximum aparatul automat de cafea. Prin schimbarea filtrului la cererea aparatului, nu va mai trebui facuta decalcifierea aparatului până in 5000 de cesti *, în timp ce obțineti beneficiul apei limpezi și purificată. Ca un beneficiu suplimentar, alarma de notificare de decalcifiere este dezactivata automat odată ce AquaClean este instalat.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.
Etichete: Automat, Babila, Gaggia,


Top