Coş de cumpărături
0 obiecte
 

Gaggia Naviglio Deluxe cu capuccinator

Clic pentru mărire
Model:
PREORDER
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
Contactati-ne pentru a obtine o cotatie:  -CLICK AICI-
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom
• SUNA PENTRU DISPONIBILITATE

Aparat automat cu Capuccinator, rasnita ceramica 5 trepte, tanc boabe 250g, tanc apa 1,5L, tanc zat 10 portii, buton cafea mica, buton cafea mare/2 cafele, buton selectie apa sau capuccinator, buton setare intesitate cafea, corp negru ABS, grup detasabil, autocuratare, indicator decalcifiere cu program.

CEA MAI BUNA MODALITATE DE A PREPARA O CAFEA ADEVARATA ITALIANA

 

Greutate 8 kg
Dimensiuni 440 x 340 x 256 mm
Dimensiuni

440X340X256

Greutate

8kg

Capacitate recipient boabe

300g

Capacitate rezervor detasabil de apa

1.5L

Presiune pompa de apa

15 bari

Putere Wati

1850W

Boiler

ss

Carcasa

abs

Interfata

Digital

Sistem plus - Preinfuzie

DA

Curatare automata

DA

Capacitate container zat

10

Rasnita ceramica

DA

Tava cesti

DA

Capucinator

DA

Culoare

Silver

Productie

Italia

CAFEA FARA GUST DE ARS DATORITA RASNITELOR DIN CERAMICA 100%

Acest aparat espresso este dotat cu rasnite din ceramica 100%.Gaggia foloseste rasnite din ceramica datorita macinarii lor consistente, fara a spuraincalzi boabele de cafea, totul pentru un espresso impecabil. Ceramica asigura, de asemenea, performante de lunga durata dar si o operatiune silentioasa.

 

CAFEA GATA IMEDIAT DATORITA BOILERULUI CU INCALZIRE RAPIDA

Tehnologia Gaggia a boilerului cu incalzire rapida iti da siguranta ca aparatul tau este intotdeauna pregatit. Acum nu vei mai fi nevoit sa astepti intre prepararea fiecarui espresso, ci poti prepara cafea dupa cafea.

 

SPUMA PROFESIONALA DIN LAPTE DATORITA SPUMANTULUI PROFESIONAL

Sa prepari un capuccino profesional este usor acum, datorita noului spumant automat brevetat cu camera ciclonica. Auto-capucinatorul va trage laptele direct dintr-o cutie de lapte sau dintr-o cana, spumandu-l automat in ceasca. Acesta poate oferi si apa fiarta pentru ceai.

 

PRESIUNE PERFECTA PENTRU GUSTUL COMPLET DE ESPRESSO

Presiunea de 15 bari a aparatului tau de espresso, Gaggia, te va asigura mereu ca ve obtine gustul autentic al unui espresso.

 

OPTIUNEA OPTIDOSE PENTRU UN ESPRESSO EXACT PE GUSTUL DUMNEAVOASTRA

Cu ajutorul functiei OPTIDOSE a acestui aparat, va puteti alegea cantitatea de cafea macinata pentru fiecare ceasca de espresso, de la 7,5 g pana la 10 g, pentru a personaliza concentratia cafelei.

 

JOACA-TE CU BOGATIA CAFELEI CU AJUTORUL RASNITELOR REGLABILE

Anumite maestecuri de cafea necesita diferite niveluri de granularitate pentru ca aroma cafelei sa se manifeste pe deplin. Tipul de granularitate al acestui aparat, poate fi reglat in 5 trepte, de la cea mai fina macinare, pentru o cafea concentrata, pana la o macinare grosiera, pentru o cafea mai usoara.

 

EVITATI PIERDEREA DE CALDURA SI POTRIVITI FIECARE CCEASCA DE CAFEA CU AJUTORUL CANALULUI DE SCURGERE REGLABIL

Canalul de scrugere reglabil al aparatelor noastre, se va potrivi pentru fiecare ceasca de cafea si astfel se va evita stropirea cu cafea dar si racirea acesteia in timpul turnarii in ceasca. In acest fel cafeaua este intotdeauna servita la temperatura potrivita, mentinandu-se in acelasi timp un aparat curat.

 

CURATARE USOARA DATORITA GRUPULUI DE FIERBERE DETASABIL

Grupul de fierbere complet detasabil al aparatelor de espresso permite o curatare si o intretinere usoara si poate fi inlocuit chiar si separat, daca este nevoie. Datorita acestui lucru puteti economisi bani, puteti asigura o igiena mai buna a aparatului, pentru un gust impecabil al cafelei preparate.

 

INTOTDEAUNA UN APARAT CURAT DATORITA CIRCUITULUI DE CURATARE AUTOMATA

Gratie curatarii si decaparii automate vi se garanteaza, intotdeauna, un espresso perfect si igienic in fiecare zi, si in acelasi timp o prelungire a duratei de viata a aparatului Gaggia.

 

ECONOMISIREA ENERGIEI PRIN MODULUL STNAD-BY

Aparatul dumneavoastra de cafea se opreste automat dupa o ora. In modulul stand-by, aparatul Gaggia va consuma mai putin de 1 kW/h si iti va economisi banii, spre deosebire de alte aparate.

 

CURATARE USOARA DATORITA PIESELOR CARE POT FI CURATATE IN MASINA DE SPALAT VASE

Pentru comfortul dumneavoastra, puneti tava de scurgere, spumantul de lapte si cana de lapte in masina de spalat vase. Astfel veti econmisi timp si veti avea o curatare mai igienica a aparatului dumneavoastra.

 

INTOTDEAUNA UN APARAT CURAT DATORITA CIRCUITULUI DE CURATARE AUTOMATA

Gratie curatarii si decaparii automate vi se garanteaza, intotdeauna, un espresso perfect si igienic in fiecare zi, si in acelasi timp o prelungire a duratei de viata a aparatului Gaggia.

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.


Top