Umidometru Wile 200

Clic pentru mărire
Preţ: ( TVA inclus)
2.899,00Ron
Model:
BS3818
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom
• SUNA PENTRU DISPONIBILITATE

Măsoară rapid și precis conținutul de umiditate a boabelor, masa hectolitrului (greutatea testată) și temperatura

Wile 200 măsoară rapid și precis conținutul de umiditate, greutatea de testare și temperatura cerealelor. De asemenea, vă ghidează cum să obțineți precizia maximă a rezultatelor măsurătorilor dvs., reducând riscul de uscare sub sau excesivă. Veți primi rapid rezultatele măsurătorilor, în mai puțin de 7 secunde!

Rezultat de măsurare precis și fiabil

Contorul de umiditate W200 are o dimensiune a eșantionului care este clar mai mare decât la alte contoare de umiditate pentru cereale. Dimensiunea mare a eșantionului oferă o imagine de ansamblu mai cuprinzătoare a bobului măsurat, evitând situațiile în care sâmburii verzi aleatori distorsionează rezultatul. Acest contor la îndemână cu afișajul său clar iluminat din spate ghidează utilizatorul și produce rezultate fiabile de măsurare, chiar dacă este aplicat de operatori mai puțin experimentați.

Aplicând compensarea greutății, contorul echilibrează diferențele dintre tipurile de boabe, precum și variațiile structurale ale boabelor cauzate de schimbarea anotimpului.

Măsurează și greutatea testată

În plus față de rezultatele măsurării umidității, W200 afișează și greutatea de testare curentă: nu veți mai avea nevoie de cântare separate de greutate de testare.

Ușurință excelentă de utilizare

Utilizarea unui contor Wile 200 nu necesită forță: trebuie doar să umpleți cupa transparentă atașată la partea superioară a contorului, eliberați proba de cereale în camera de măsurare și nivelați proba cu sistemul de nivelare integrat brevetat. Excesul de cereale cade bine în jgheabul din jurul cupei de măsurare.

Măsurarea cu W200 este, de asemenea, rapidă: contorul nu necesită curățare între operațiile de măsurare, spre deosebire de, de exemplu, contoarele.

Setul include:

  • Umidometru Wile 200
  • Geantă de transport și curea de transport
  • Baterii
  • Cablu USB
  • Manual de operare.

Gama de măsurare variază între 1% și 38%, în funcție de cereale și piață. Gama tipică pentru cerealele variază de la 5% la 30%, iar pentru semințele oleaginoase - de la 2% la 25%. Repetabilitatea rezultatelor măsurătorii: ± 0,3% puncte în domeniul umidității normale pentru cerealele stocate.

Important! Setările de scară ale contoarelor Wile sunt ajustate pentru a se potrivi cât mai aproape de tipurile standard de cereale. Cu toate acestea, este posibil ca proprietățile cerealelor să varieze datorită, de exemplu, condițiilor de creștere variate sau speciilor noi. Prin urmare, vă sfătuim să vă asigurați întotdeauna înainte de recoltare că, cu tipul de cereale pe care îl manipulați, citirile contorului dvs. se potrivesc cu valorile obținute la testarea cuptorului. Luați întotdeauna mai multe probe și utilizați media lor ca rezultat.

Bacsis! Veți obține cea mai bună precizie de măsurare pentru cerealele dvs. dacă temperatura contorului și a cerealelor se încadrează în intervalul 16-32˚C. Temperatura contorului și a bobului trebuie să se potrivească cât mai bine posibil și este recomandabil să depozitați proba într-un recipient cât mai etanș la aer. Pentru a obține un rezultat fiabil, eșantionul trebuie să fie reprezentativ.

Vă rugăm să rețineți că, odată cu actualizările ulterioare ale software-ului, atât numărul de tipuri de cereale măsurate, cât și domeniul de măsurare a umidității s-ar putea modifica.

 

Disponibilitate: In stoc! Livrare in 24-48H prin curierat rapid!

Garantie: 24 luni

 

 

PRODUCT INFORMATION

Backlit guiding LCD display
 
Yes
USB-port for scale upgrading
 
Yes
Automatic temperature compensation
 
Yes
Patented, integrated sample levelling system
 
Yes
Automatic averaging
 
Yes
Automatic power OFF
 
Yes
Low battery voltage alert
 
Yes
Operating temperature range
 
5-45°C
Display resolution
 
0.1% points
Batteries
 
4 x AA
Warranty
 
1 year
Wile product code
 
7000200
EAN code
 
6417160102668
Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.


Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Top