Cupwarmer Consumer - JURA

Clic pentru mărire
Preţ: ( TVA inclus)
980,00Ron
Model:
JURA
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom
• SUNA PENTRU DISPONIBILITATE

55°C – temperatura ideala

Cestile preincalzite permit dezvoltarea intregului buchet de arome. Doua elemente de incalzire mentin termperatura constanta a cestilor la aproximativ 55°C, ideala pentru a prepara un espresso delicios sau un cappuccino incoronat cu o spuma fina de lapte. 

Spatiu de stocare optim

Incalzitorul de cesti este dotat cu un sistem de inchidere modern cu amortizor, cele doua sertare inchizandu-se usor si silentios. Are dimensiunea ideala pentru utilizare casnica, cesti cu un diametru de pana la 90 de mm si o inaltime de 110 mm. Fiecare sertar are suficient spatiu pentru 5 cesti de espresso (57 mm diametru), 4 cesti de cafea (66 mm diametru) sau 6 cesti de cappuccino (90 mm diametru). Mai mult, atunci cand este inchis, caldura nu se pierde deloc, iar praful nu poate patrunde. Suportul pentru farfurii in partea superioara a aparatului ofera un spatiu suplimentar.

Cesti incalzite chiar atunci cand aveti nevoie

Incalzitorul de cesti modern isi dovedeste eco-inteligenta prin optiunea programarii automate de pornire si oprire. Se adapteaza usor cerintelor dumneavoastra si preincalzeste cestile exact la ora la care doriti sa savurati cafeaua de dimineata. In cazul in care nu a fost programat pentru inchidere, acesta se opreste automat dupa 12 ore.

Cupwarmer Consumer - JURA
Clic pentru mărire
Cupwarmer Consumer - JURA
Clic pentru mărire
Cupwarmer Consumer - JURA
Clic pentru mărire


Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Top