Cool Control 0,6 L G2 - Negru

Clic pentru mărire
Preţ: ( TVA inclus)
480,00Ron
Model:
BS3986
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom
• SUNA PENTRU DISPONIBILITATE

Cool Control – Racire pana la 4 °C pentru bauturi cu lapte desavarsite

Cu Cool Control-ul modernizat din punct de vedere tehnic si vizual, exista acum o modalitate si mai buna de a va bucura de specialitati cu lapte moderne.

Racitorul de lapte inovator ajuta la crearea unei experiente perfecte pentru papilele gustative, fiind in acelasi timp elegant.

Laptele cu o temperatura ideala de 4 °C, combinat cu igiena optima, ofera baza perfecta pentru crearea unei game largi de retete.

Designul elegant, materialele robuste, detaliile din aluminiu de inalta calitate si comoditatea optima fac din Cool Control accesoriul perfect pentru orice masina automata de cafea.

Design ingenios

Designul Cool Control reprezinta imaginea clasica JURA si este perfect adaptat la manevrarea simpla si la igiena optima a dispozitivului. Sistemul Cool Control dispune de materiale premium, un capac din aluminiu solid, de inalta calitate si fantele de ventilatie elegante. Cu liniile sale curate, minimaliste, Cool Control 0.6 l se armonizeaza cu orice masina de cafea JURA.

Rezultate perfecte pentru lapte

Cu ajutorul functiei Cool Control puteti crea spuma de lapte proaspata si fina, pentru bauturile in tendinte, cum ar fi Flat White, cu rezultate perfecte de fiecare data. Pentru a realiza acest lucru, laptele este pastrat la o temperatura optima de 4 ° C. Aparatul previne, de asemenea, problema stropirii in timpul prepararii cafelei. Comunicarea wireless continua* intre sistemul Cool Control si aparatul automat de cafea, plus noul indicator de nivel integrat, asigura ca utilizatorul este intotdeauna avertizat cand racitorul trebuie umplut cu lapte.

  * Prin utilizarea transmitatorului wireless (disponibil ca optiune), sistemul Cool Control este compatibil cu toate aparatele automate de cafea JURA care sunt echipate cu Smart Connect.
  
Confort maxim

Faptul ca laptele poate fi adaugat rapid si usor fara a fi nevoie sa scoateti recipientul pentru lapte, afisajul digital al temperaturii si capacul din aluminiu, adaptat optim la recipient, ofera o manevrare usoara si confort maxim.

             

O igiena optima

Conectorii potriviti perfect asigura igiena optima a laptelui de la Cool Control la ceasca. De la recipientul din otel inoxidabil de inalta calitate pana la lancea de aspiratie, toate componentele care vin in contact cu laptele pot fi introduse in masina de spalat vase, fiind foarte usor de curatat:

  

  • recipient din otel inoxidabil
  • garnitura din silicon
  • capac
  • conducta din metal
  • adaptor
Cool Control 0,6 L G2 - Negru
Clic pentru mărire
Cool Control 0,6 L G2 - Negru
Clic pentru mărire
Cool Control 0,6 L G2 - Negru
Clic pentru mărire
Etichete: control, cool, jura, negru,


Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Top