Cool Control 1,0 L G2 - Alb

Clic pentru mărire
Preţ: ( TVA inclus)
925,00Ron
Model:
BS3095
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom
• SUNA PENTRU DISPONIBILITATE

Cool Control – Racire pana la 4 °C pentru a asigura perfectiunea laptelui

 

Datorita actualizarii vizuale si tehnice a tehnologiei Cool Control, acum exista o modalitate si mai buna de a savura specialitatile cu lapte la moda.

Racitorul de lapte inovator ajuta la crearea unei experiente perfecte pentru papilele gustative, fiind in acelasi timp elegant.

Laptele cu o temperatura ideala de 4 °C, combinat cu igiena optima, ofera baza perfecta pentru crearea unei game largi de retete.

Designul elegant, materialele robuste, detaliile din aluminiu de inalta calitate si comoditatea optima fac din Cool Control accesoriul perfect pentru orice masina automata de cafea.

Design ingenios

 

Designul Cool Control reprezinta imaginea clasica JURA si este perfect adaptat la manevrarea simpla si la igiena optima a dispozitivului. Sistemul Cool Control dispune de materiale premium, un capac din aluminiu solid, de inalta calitate si fantele de ventilatie elegante. Cu liniile sale curate, minimaliste, Cool Control 1.0 l se armonizeaza cu orice masina de cafea JURA.

Unknown Image

Rezultate perfecte pentru lapte

 

Cu ajutorul functiei Cool Control puteti crea spuma de lapte proaspata si fina, pentru bauturile in tendinte, cum ar fi Flat White, cu rezultate perfecte de fiecare data. Pentru a realiza acest lucru, laptele este pastrat la o temperatura optima de 4 ° C. Aparatul previne, de asemenea, problema stropirii in timpul prepararii cafelei. Comunicarea wireless continua* intre sistemul Cool Control si aparatul automat de cafea, plus noul indicator de nivel integrat, asigura ca utilizatorul este intotdeauna avertizat cand racitorul trebuie umplut cu lapte.

* Prin utilizarea transmitatorului wireless (disponibil ca optiune), sistemul Cool Control este compatibil cu toate aparatele automate de cafea JURA care sunt echipate cu Smart Connect.

 

Unknown Image

Confort maxim

 

Faptul ca laptele poate fi adaugat rapid si usor fara a fi nevoie sa scoateti recipientul pentru lapte, afisajul digital al temperaturii si capacul din aluminiu, adaptat optim la recipient, ofera o manevrare usoara si confort maxim.

Unknown Image

O igiena optima

 

Conectorii potriviti perfect asigura igiena optima a laptelui de la Cool Control la ceasca. De la recipientul din otel inoxidabil de inalta calitate pana la lancea de aspiratie, toate componentele care vin in contact cu laptele pot fi introduse in masina de spalat vase, fiind foarte usor de curatat:

  • recipient din otel inoxidabil

  • garnitura din silicon
  • capac
  • conducta din metal
  • adaptor

 

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.
Etichete: alb, control, cool, jura,


Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Top