Conducta lapte cu carcasa din inox HP2

Clic pentru mărire
Preţ: ( TVA inclus)
100,00Ron
Model:
BS3975
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom
• SUNA PENTRU DISPONIBILITATE

Conducta de lapte cu carcasa din otel inoxidabil

Conducta de lapte de la Jura are rolul de a conecta recipientul de lapte la duza de lapte si reprezinta solutia ideala pentru igiena perfecta.De asemenea, ofera un plus eleganta aparatului dumneavoastra si este incastrata intr-un arc produs din material de cea mai buna calitate.

Pentru igiena perfecta si aspect elegant

Incastrata intr-un arc de inalta calitate din otel inoxidabil, conducta de lapte conecteaza recipientul de lapte la duza de lapte si reprezinta finisarea perfecta a designului elegant al masinii dvs. de cafea. Carcasa opaca din material de inalta calitate garanteaza o protectie optima impotriva razelor UV si a efectelor luminii. Conectorii de inalta precizie asigura conexiuni etanse. Fiind pregatita pentru utilizarea imediata, acest furtun de lapte ofera solutia ideala pentru o igiena optima a laptelui de fiecare data. 

Pentru a pastra astfel lucrurile este necesara intretinerea regulata. Pentru o igiena completa, fiecare masina de cafea JURA dispune de programe de clatire si curatare integrate. Recomandam ca operatiunea de curatare a sistemului de alimentare cu lapte sa fie efectuata zilnic. In cazul utilizarii normale si respectand aceste cerinte de igiena, furtunul de lapte va trebui inlocuit la 3 luni. Setul de accesorii necesar pentru sistemul de alimentare cu lapte este disponibil online si la reprezentantii specializati.

Conducta lapte cu carcasa din inox HP2
Clic pentru mărire
Conducta lapte cu carcasa din inox HP2
Clic pentru mărire


Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Top