Mini tablete pentru curatarea sistemului de lapte reincarcabil

Clic pentru mărire
Preţ: ( TVA inclus)
73,99Ron
Model:
BS3978
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom
• SUNA PENTRU DISPONIBILITATE

 

Mini tabletele de curatare Jura contin o formula speciala pentru curatarea eficienta a componentelor aparatelor de cafea, prin eliminarea grasimilor si proteinelor din lapte.Prin folosirea acestor tablete veti mentine circuitul de lapte curat si igienizat, protejand in acelasi timp mediul inconjurator.

Detergent pentru curatarea sistemului de lapte (mini-tablete)

Tehnologia de spuma fina JURA face posibila realizarea de specialitati de cafea precum latte macchiato, cappuccino, macchiato sau flat white de o calitate perfecta. Pentru a mentine acest nivel ridicat de calitate, detergentul pentru sistemul de lapte a fost dezvoltat in format de mini-tablete. Impreuna cu programul de curatare automat, mini-tabletele elimina foarte eficient grasimile si proteinele din lapte. Mentinand igiena si curatenia furtunurilor, detergentul pentru sistemul de lapte JURA asigura intotdeauna spuma de lapte fina, usoara si cremoasa.

 

Fara fosfati

Exista o lunga istorie a constientizarii problemelor de mediu si a utilizarii durabile a resurselor si a energiei la JURA. Acesta este motivul pentru care marca se bazeaza pe o compozitie complet lipsita de fosfati pentru detergentul original al sistemului de lapte JURA. Formula sa optimizata garanteaza igiena certificata TÜV pentru sistemul dumneavoastra de lapte, protejand in acelasi timp mediul inconjurator.

 

 

Mini tablete pentru curatarea sistemului de lapte reincarcabil
Clic pentru mărire


Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Top