Meniu
Cosul tau

Sumo - H3, Black Honey, Los Duran, Costa Rica - 250g

Sumo - H3, Black Honey, Los Duran, Costa Rica - 250g


Producător: Eduardo Duran


Fermă:   El Roble - Los Duran


Regiune:  West Valley, Costa Rica


Soi: H3


Procesare: Black Honey


Altitudine: 1.475 m.p.m.


Recoltare: 2023


Note : Mure, miere, miere de albine, cacao, smochine uscate, ierburi, condimente. Gust cremos și rotund în gură. Postgust lung și dulce de ciocolată neagră.



Transparență - credem în comunicarea deschisă și onestă cu privire la prețurile noastre. Iată o defalcare a ceea ce am plătit pentru acest lot de cafea:


-Cafea: 15.04€/Kg.


-Expediție: 1.30€/Kg


-Ambalare: 1.50€/sac


Cantitatea cumpărată: 69 Kg


 Ne aprovizionăm cu cafelele Los Duran de trei ani, iar ei oferă, fără îndoială, unele dintre cele mai bune cafele din Costa Rica. 

Centroamericano H3 este o plantă de cafea dezvoltată prin încrucișarea soiurilor Caturra și Etiopia, folosind un proces numit embriogeneză somatică, care presupune clonarea țesutului plantei și apoi reproducerea cultivarului H3.

În ultimii ani, cultivatorii de cafea din America Centrală au adoptat din ce în ce mai mult cultivarea soiului H3 datorită rezistenței sale la rugină, a producției excepționale de cafea cu aproape 30% mai mare în comparație cu alte soiuri utilizate pe scară largă și a capacității sale de a menține caracteristicile de înaltă calitate ale ceștii moștenite de la plantele-mamă.


Faceți cunoștință cu fermierul.

Ferma familiei Duran se află în satul Sarchí din West Valley. Eduardo lucrează la fermă împreună cu cei trei fii ai săi; Barney este implicat activ în procesarea și producția de cafea la fermă, iar Kendall și Arnold lucrează ca ingineri de software. Cu toții dau dovadă de o mare pasiune pentru cafea și pentru continuarea muncii pe care tatăl lor o face de zeci de ani.

Toți cei trei frați și-au petrecut cea mai mare parte a vacanțelor școlare lucrând pe câmp, culegând, buturugăind sau plantând copaci. Familia Duran recunoaște că astăzi, pe lângă continuarea tradițiilor, trebuie să fii inovator în producția de cafea. Kendall lucrează din greu împreună cu frații săi pentru a contribui la aducerea cafelei lor pe piețe mai bune.

Parcela El Roble variază de la 1300 de metri până la 1650 de metri și cultivă diferite soiuri, cum ar fi Catuaí și Caturra și alți hibrizi noi, cum ar fi H3 și H17. Acești hibrizi pot avea rezultate excelente în ceea ce privește nivelurile de producție și ceașca, fiind în același timp mai rezistenți la boli și ciuperci.

În ultimul an, Eduardo și Kendall au construit o micro-moară, care necesită multă muncă, pe micul teren de cafea din spatele casei lor. Familia Duran a optat pentru un depulpător tradițional în locul unui demucilagător mecanic de înaltă calitate, care freacă tot mucilagiul de pe cafea prin frecare. Acest lucru economisește mulți bani și ajută la crearea unor profile mai unice în ceașcă. Noua moară are, de asemenea, mai mult spațiu pentru a găzdui procesul de uscare, inclusiv o seră cu paturi de uscare pentru a ține pasul cu creșterea producției de micro-loturi.

Acest lot de cafea Black Honey a fost uscat pe paturi ridicate timp de 21 de zile.


Proces.

Pentru fermentarea cafelei se folosește procesul unic al mierii. Cireșele H3, culese la maturitate maximă, sunt supuse imediat după recoltare la despulpare. Cafeaua, curățată de pulpă, este apoi fermentată cu mucilagiul său în saci timp de 24 de ore, înainte de a intra într-o fază de uscare de șase zile la umbră, pe foi albe. După uscarea inițială, lotul este transferat pe paturi supraînălțate pentru încă 21 de zile pentru a finaliza procesul de uscare.

Această metodă este cunoscută sub numele de procesul de miere neagră, termenul "neagră" indicând faptul că boabele capătă un aspect complet întunecat la finalizarea prelucrării. Acest întuneric semnifică un conținut ridicat de zahăr în boabe și semnalează faptul că acestea au atins nivelul optim de umiditate.

Costul si timpul transportului:

  • Livrarea produselor se face numai prin curierat rapid - FAN COURIER, sau DPD.
  • Durata de livrare este de maxim 2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii tinand cont de urmatorii factori: confirmarea existentei in stoc a produselor si a cantitatilor cerute de dvs; confirmarea modalitatii de plata; confirmarea modalitatii de livrare. In cazul in care livrarea nu se poate efectua in 2 zile lucratoare, veti fi anuntat prin telefon de catre un administrator al site-ului Barshaker.ro
  • Puteti opta pentru livrare sambata, pana la ora 14:00
  • Plata se face prin Ramburs, la primirea coletului (in cazul in care ati ales plata prin ramburs la finalizarea comenzii)

 

Pentru livrari in tara:

FANcourier 24/48H tariful este de 16.99 RON ( TVA inclus ) - pentru primele 10 Kg (In zona unde nu sunt km suplimentari)

Servicii extra prin FANcourier:

- verificare colet - 26.99 Ron TVA inclus 

- KG suplimentare (peste 10kg) 0.9 ron + TVA /kg (1,07 ron TVA inclus)

- KM suplimentari (unde nu are sediu FAN Courier) - 1 ron /KM de la cel mai apropiat sediu FAN


DPD > 24/48H tariful este de 24.99 Ron TVA inclus.

Sameday > 24/48H tariful este de 24.99 Ron TVA inclus.

Lockere Sameday > 24/48H tariful este de 24.99 Ron TVA inclus.


Pentru comenzile de peste 499 lei (valoarea totala a produselor cu tva inclus), costurile livrarii vor fi suportate de societatea noastra! (doar pentru livrari in Romania).

 

Livrarea in afara tarii se calculeaza la fiecare comanda separat. 

FOR INTERNATIONAL SHIPPING PLEASE ASK A QUOTE FOR YOUR ORDER.

We work with DPD, GLS,DHL and UPS.

In cazul in care adresa indicata de client nu se afla in aria de acoperire a firmelor URGENT-CARGUS, DPD, sau FAN-COURIER, se pot percepe taxe suplimentare pentu livrarea coletelor (veti fi notificat de catre un consilier-vanzari, daca este cazul).

Totodata Barshaker.ro isi rezerva dreptul de a suspenda anumite comenzi pe o perioada nedeterminata, in cazul in care produsele nu sunt in stoc / nu se ajunge la o intelegere cu client legat de pretul produselor sau a transportului / se intervin alti factori externi asupra caror societatea noastra nu are nici o posibilitate de influentare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: sumo , h3 , black , honey , los , duran , costa , rica , 250g , coffee , roasters ,
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies