Tiki Lovers - Dark Rum - 700 ml - 57%

Clic pentru mărire
Preţ: ( TVA inclus)
109,24Ron
Model:
BS3865
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom
• SUNA PENTRU DISPONIBILITATE

 

TIKI LOVERS Dark Rum este îmbuteliat la o dovadă engleză puternică. La 57% vol. este căsătoria perfectă între romul nepotrivit jamaican din potul faimosului Hampden Estate - singura distilerie din Jamaica dedicată romurilor grele din potul - și romul din Barbados, cu vârste cuprinse între 2 și 3 ani, distilat la distileria Foursquare.

 

Ambele romuri provin din insulele din Caraibe, unde romul a fost distilat de secole, datând din anii 1700. Butoaiele alese de Barbados Rum îmbătrânesc pe țărmurile tropicale, expuse la briza mării, la climatul cald și la o rată de evaporare ridicată, ceea ce duce la un spirit mai complex și echilibrat.

 

Atingerea finală este un mic amestec de romuri proaspete de coloană, atât din Trinidad, cât și din Guyana, pentru o complexitate supremă, completată cu rom Trinidadian de 3-5 ani.

 

TIKI LOVERS Dark Rum a fost creat în 2011 și este un rom complex, bogat și masculin, cu note de vanilie, fructe negre, melasă și condimente, evocând aroma Insulelor Caraibelor și a romurilor sale iubite, care fac ca băuturile să strălucească. TIKI LOVERS Dark Rum este fantastic pe cont propriu, dar strălucește în cocktail-uri precum Mai Tai, Rum Punches, Fog Cutter și Zombie.

 

Alcool: 57%

Tiki Lovers - Dark Rum - 700 ml - 57%
Clic pentru mărire


Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Top