Workshop-ul este alcătuit dintr-o scurtă introducere în lumea cafelei, diferențierea dintre un filtru și espresso. Băuturi pe baza de espresso și prepararea lor cât și funcționarea și setarea râșnitei și espresorului. Individu..
Cupping - Complex In workshop discutam despre importanta cuppingului, protocoalele SCA si partea senzoriala sa identificam aromele din cana. Individual: Durata cursului: 10h ore, Pret: 800 ron Grup-pana la 4 persoane..
Cupping - Complex In workshop discutam despre importanta cuppingului, protocoalele SCA si partea senzoriala sa identificam aromele din cana. Individual: Durata cursului: 10h ore, Pret: 800 ron Grup-pana la 4 persoane..
Cupping - Simple In workshop discutam despre importanta cuppingului, protocoalele SCA si partea senzoriala sa identificam aromele din cana. Individual: Durata cursului: 2h ore, Pret: 350 ron Grup-pana la 3 persoane: ..
Cupping - Simple In workshop discutam despre importanta cuppingului, protocoalele SCA si partea senzoriala sa identificam aromele din cana. Individual: Durata cursului: 2h ore, Pret: 350 ron Grup-pana la 3 persoane: ..
Filter Discutăm despre diferitele metode alternative de preparare manuală, dezvoltăm rețeta și cum influențeaza forma paharului gustul cafelei. Individual Filter Basic: Durata cursului: 2h ore, Pret: 250 ron Individual Filter Imtermediate: Dura..
Filter Discutăm despre diferitele metode alternative de preparare manuală, dezvoltăm rețeta și cum influențeaza forma paharului gustul cafelei. Individual Filter Basic: Durata cursului: 2h ore, Pret: 250 ron Individual Filter Imtermediate: Dura..
Filter Discutăm despre diferitele metode alternative de preparare manuală, dezvoltăm rețeta și cum influențeaza forma paharului gustul cafelei. Individual Filter Basic: Durata cursului: 2h ore, Pret: 250 ron Individual Filter Imtermediate: Dura..
Home Barista DIscutam despre espresoarele cu HX-SBDU-SB-multi boiler rasnitele cu cutite plate si conice mentenanta aparatelor dozarea, tamparea si extractia cafelelor cat si despre alte accesorii si diferenta unui filtru fata de espreso. ..
Home Barista - Latte Art Scurta teorie despre lapte ce si cum sa alegem diferenta dintre spuma de lapte si crema omogenizara laptelui turnarea in cana si invatam doua modele de baze, heart si tulip. Individual: Durata cursului: 2h , Pret: 300 ron P..
Home Roasting for Nerds with an Ikawa Worshopul se desfasoara in 4 etape (4 zile diferite) in care vorbim despre partea fundamentala in prajit invatam si testam aparatul Ikawa Pro 50 degustam si corectam profilul. Individual: Durata cursului: 4 zile, Pret: 8..
Latte Art - HoReCa Scurta teorie despre lapte ce si cum sa alegem diferenta dintre spuma de lapte si crema omogenizara laptelui ce pitcher folosim cum dozam laptele sa avem pierderi cat mai mici prepararea si intelegerea diverselor bauturi de lapte necesarea..
Latte Art - HoReCa Scurta teorie despre lapte ce si cum sa alegem diferenta dintre spuma de lapte si crema omogenizara laptelui ce pitcher folosim cum dozam laptele sa avem pierderi cat mai mici prepararea si intelegerea diverselor bauturi de lapte necesarea..
Workshop-ul este alcătuit dintr-o scurtă introducere în lumea cafelei, diferențierea dintre un filtru și espresso. Băuturi pe baza de espresso și prepararea lor cât și funcționarea și setarea râșnitei și espresorului. Individu..
Barista Intermediate În acest workshop discutăm și preparam cafele cu diferite procesări printre care și unele experimentale discutăm despre varietățile cafelelor și diferitele tipuri de extracții, dezvoltare a unei rețetă de espreso ..
Barista Intermediate În acest workshop discutăm și preparam cafele cu diferite procesări printre care și unele experimentale discutăm despre varietățile cafelelor și diferitele tipuri de extracții, dezvoltare a unei rețetă de espreso ..
Barista Intermediate PLUS Worshopul constă în înțelegerea extracțiilor și cum sunt influențate de temperatura apei și mărimea macinaturii. Dezvoltarea unuei rețete în funție de tipul prăjirii și aromele finale în ceașcă ..
Barista Intermediate PLUS Worshopul constă în înțelegerea extracțiilor și cum sunt influențate de temperatura apei și mărimea macinaturii. Dezvoltarea unuei rețete în funție de tipul prăjirii și aromele finale în ceașcă ..
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies