Cum să alegem un cadou ideal pentru un băutor de cafea de până la 50, 500, 1000 si 1500 de RON?

Căutați cadoul perfect pentru un băutor de cafea? Fie că este vorba de accesorii pentru cafea, gadgeturi pentru iubitorii de cafea sau pur și simplu un cadou neobișnuit pentru un fan al cafelei, avem ceva care cu siguranță vă va mulțumi. Iată o selecție de cadouri pentru toate bugetele! 


Cadouri de până la 50 RON


Doriți să începeți să folosiți metode alternative de preparare a cafelei, dar nu știți ce să alegeți? Dripper de plastic Hario Drip V60-02, disponibilă în alb, roșu și transparent glass, este alegerea perfectă. Dripperul japonez Hario V60 vă permite să scoateți tot ce este mai bun din cafeaua dvs. într-un mod simplu, dar impresionant. Versiunea din plastic este cea mai puțin costisitoare alegere dintre dripperele V60, oferind o experiență de gust excelentă și durabilitate, ideală pentru călătorii.
Consultați instrucțiunile detaliate și sfaturile pentru prepararea cafelei cu un dripper pe blogul nostru.




Iar dacă sunteți în căutarea unui recipient elegant pentru cafeaua dvs., cana Loveramics Brewers - 80ml Mug - Embossed Tasting Cup, disponibilă în diverse culori, va fi alegerea perfectă. Aceste cești de porțelan pentru espresso vă permit să vă bucurați de o aromă plăcută de cafea datorită formei lor speciale, evazate. Creat cu pasiune în Hong Kong, porțelanul Loveramics combină măiestria și calitatea, fiind cadoul perfect pentru orice iubitor de cafea.





Cadouri de până la 100 Ron


Cu un buget de până la 100 de RON, puteți achiziționa pentru un băutor de cafea începător un kit Hario V60, format dintr-un dripper din plastic, un server elegant din sticlă și un pachet de filtre. Un astfel de element esențial este suficient pentru ca acesta să pornească în aventura sa cu “filter life” cu stil! :)
Acesta este cadoul ideal pentru pasionatul de cafea aflat la început de drum.



Atunci când căutați accesorii pentru fanii cafelei, nu ratați aparatele de cafea. Pentru fanii espresso (care nu au încă un espressor) și nu-și pot imagina o dimineață fără cafea, alegeți Bialetti Moka Express, cel mai clasic model de aparat de cafea care a făcut celebru brandul italian Bialetti încă din anii 1930.
Acest dispozitiv simplu vă permite să preparați cafeaua în doar câteva minute, tot ce aveți nevoie este cafea proaspăt măcinată, apă și un aragaz.





Cadouri de până la 150 RON


O idee ideală de cadou în această categorie de preț este KeepCup Thermos. Este o soluție elegantă și la îndemână pentru toți cei care sunt în permanentă mișcare. Caniile KeepCup nu impresionează doar prin designul său elegant, ci și prin funcționalitate. Datorită pereților săi dubli din oțel inoxidabil cu izolație din cupru, băuturile își păstrează temperatura pentru o perioadă lungă de timp.

Este rezistent la scurgeri datorită capacului cu silicon, care împiedică orice scurgere. Light și ușor de transportat, este ideală pentru a fi luată în excursie, la serviciu sau pentru antrenament. Fabricat din oțel inoxidabil rezistent, KeepCup Thermal nu este doar practic, ci și durabil.Nu uitați să îl spălați manual pentru a-i păstra calitatea și aspectul pentru mai mult timp.

Este cadoul perfect pentru oricine apreciază stilul și funcționalitatea în viața de zi cu zi.


 

Cadouri de până la 200 RON


Dacă aveți un buget mai mare de 150 de RON, gândiți-vă la un cadou care îl va ajuta pe băutorul de cafea să se bucure cât mai mult timp de temperatura ridicată a cafelei. Serverele termice Hario sunt un gadget grozav pentru persoanele cărora le place să își savureze cafeaua preparată pe tot parcursul zilei, dimineața, sau care pregătesc adesea cantități mai mari de infuzie pentru întâlnirile cu prietenii.





Cadouri de până la 250 RON 


Ceramica Loveramics este o idee de cadou cu adevărat frumoasă. Dacă bugetul dvs. este de aproximativ 250 de RON, gândiți-vă să oferiți cadou băutorului dvs. de cafea un set întreg de aceste cești elegante. În acest fel, va putea oricând să apară pentru o cafea și nu o va primi într-o ceașcă la întâmplare ????.




Cadouri de până la 350 RON


Dacă cunoașteți un băutor de cafea care a început deja serios aventura sa cu alternativele, o idee interesantă de cadou pentru el sau ea ar fi clasicul ceainic Hario Buono ( In mai multe variante: 1/1,2L Inox, sau 1,2L Black ). Datorită gurii sale de scurgere cu design special, prepararea cafelei va deveni o adevărată plăcere pentru destinatar.





Cadouri de până la 500 RON


Dacă sunteți în căutarea a ceva special pentru iubitorii de cafea, atunci Hario Syphon va fi alegerea perfectă. 
Cu un procedeu de preparare a cafelei foarte ingenios și spectaculos, acest ”sifon de cafea” de la Hario este pentru acei oameni care sunt în căutarea unei cafele profesioniste făcute acasă. Cafeaua se prepară într-un mod ”dramatic”, metodă de extracție se bazează pe principiul vaporilor, care fac apă să se ridice în recipientul de deasupra, urmând că apoi cafeaua preparată să se strecoare în bolul de sticlă.

Cu ajutorul ”sifonului”, cafeaua poate fi preparată de orice amator, fără a eșua. Atât de simplu este!





Cadouri de până la 1000 Ron 


O idee de cadou în acest buget este kettle-ul electric Fellow Stagg EKG. Acesta va funcționa bine ca un cadou pentru băutorii avansați de cafea și pentru gadgete, care vor aprecia capacitatea de a regla cu precizie temperatura cu un singur cadran și designul unic al acestui dispozitiv.



Căutați un cadou mai mare pentru un fan al alternativelor de cafea și al confortului? Una dintre cele mai populare rasnite pentru uz casnic, Baratza Encore se va încadra, de asemenea, într-un buget de până la 1000 de RON.
Este o răsnita de mici dimensiuni care se descurcă cu măcinarea pentru toate metodele pour-over, de la Chemex la dripper și AeroPress.




Cadou în valoare de peste 1000 RON.


Un cadou foarte interesant din gama superioară de prețuri este cântarul pentru adevărații pasionați de cafea - Acaia Pearl S. Pe lângă nivelul ridicat de precizie, printre cele mai mari avantaje ale sale se numără funcția de cântărire și măsurare simultană a timpului de preparare a cafelei.
Acaia are și o aplicație dedicată, astfel încât destinatarul își poate salva rețetele de cafea și poate controla și mai precis procesul de preparare.


Dacă doriți să oferiți băutorului dvs. de cafea ceva care să mulțumească (a se citi: să bea) întreaga familie și, în același timp - să vă decoreze bucătăria cu o culoare și un design minunat, pariați pe un Moccamaster. Este un aparat care va prepara cafea pentru până la 10 persoane în doar 6 minute. 
Perfect pentru a servi cafeaua de specialitate, prăjită de Barshaker Coffee Roasters :) !

….

Dacă nu vreți să cumpărați o cafetieră de 1500 RON, ce ziceți de un espressor doar cu 799 Ron? :-)


Technologie de incalzire prin Thermoblock®,  controlul digital al temperaturii prin PID care asigură temperatura ideală a apei pentru prepararea espresso-ului.
Dacă sunteți în căutarea unui cadou cu adevărat “profesional”, vă recomandăm să includeți, de asemenea un portafilter naked langa espressorul Snow White.