Meniu
Cosul tau

Blog RSS

28 mai 30 de idei de cadouri pentru iubitori de cafea - pentru toate bugetele!
0 1412
30 de idei de cadouri pentru iubitori de cafea - pentru toate bugetele!  Cafeaua este o băutură atât de răspândită, încât cadourile legate de cafea ar putea fi potrivite pentru aproape oricine. În funcție de competențele și de curiozitatea persoanei pentru care considerați un cadou frumos, putem găsi foarte multe cadouri frumoase, în orice categorie de buget. Cadouri până la 50 RON: 1. Cafea proaspăt prăjităPutem începe chiar cu o cafea specială,..
03 apr. Eureka Mignon Specialita
0 2903
In 2018 Eureka a lansat noua gama Mignon formata din modele Silenzio, Perfetto si Specialita. Toate beneficiaza de ultimele tehnologii dezvoltate de Eureka:Silent Technology - functionare silentioasaACE System - sistemul care elimina bulgarasii si electrizarea macinaturiiEspresso & Brew - utilizare multiplaStepless Micrometric Regulation System (patented by Eureka) - ajustare in pasi micrometrici“High Speed” Maintenance - intretinere foarte rapid..
19 mar. Cum să alegem un cadou ideal pentru un băutor de cafea de până la 50, 500, 1000 si 1500 de RON?
0 1857
Cum să alegem un cadou ideal pentru un băutor de cafea de până la 50, 500, 1000 si 1500 de RON?Căutați cadoul perfect pentru un băutor de cafea? Fie că este vorba de accesorii pentru cafea, gadgeturi pentru iubitorii de cafea sau pur și simplu un cadou neobișnuit pentru un fan al cafelei, avem ceva care cu siguranță vă va mulțumi. Iată o selecție de cadouri pentru toate bugetele! Cadouri de până la 50 RONDoriți să începeți să folosiți metode alte..
22 ian. Totul despre: Comandante C40 MK4 Nitro Blade
1 2102
Comandante C40 MK4 Nitro Blade - este noua versiune a uneia dintre cele mai bune râșnițe de cafea din lume. Dispozitivul oferă o gamă largă de măcinare, o funcționare stabilă și un design rafinat, cu materiale de cea mai bună calitate.Versiunea MK4 include mai multe actualizări:Noua formă și material al cadrului cutitului - mai robust, cu o capacitate mai mare și fără boabe prinse!  Fiecare rasnita este livrat cu două borcane: 1x sticlă maro și 1..
14 dec. Cel mai bun cântar pentru espresso și/sau brew? Acaia Lunar / Pearl!
0 1464
Mulți dintre clienții noștri pun aceeași întrebare: "Ce cântar ar trebui să cumpăr?".Răspunsul nostru este întotdeauna același: "mai devreme sau mai târziu va fi un Acaia".Lăsând glumă la o parte, probabil că cele mai bune cântare sunt făcute de Acaia, iar ei le-au condimentat cu un design minimalist și unic.Cel mai popular model de la Acaia este Lunar ( pentru espresso ) și Pearl pentru brew.În total sunt 5 metode de folosire a cântarelor:1) Wei..
10 dec. Kettle Fellow STAGG EKG
0 1463
"Cafea sau ceai?" - o întrebare care răsună la fiecare petrecere în familie, întâlnire cu prietenii sau seară de relaxare cu cealaltă jumătate. Indiferent de răspuns, ingredientul esențial în ambele propuneri este transparent, inodor și un solvent pentru multe substanțe - apa. Și nu orice fel de apă, ci apă caldă, clocotită, fierbinte, ceea ce poate oferi un ceainic electric.Turnați-mi apă, iar eu voi cultiva fructe pentru dumneavoastră.Pe lângă ..
Afişare 1 - 6 din 7 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies