Coş de cumpărături
0 obiecte
 

Jura - Z10 - Aluminium Black

Clic pentru mărire
Preţ: ( TVA inclus)
10.490,00Ron
Model:
BS3974
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom
• SUNA PENTRU DISPONIBILITATE

Jura Z10 - Aluminium Black

Noua rasnita care recunoaste produsul (P.R.G.)

 

Pentru a asigura macinarea optima pentru fiecare specialitate, inginerii JURA au proiectat rasnita care recunoaste produsul (P.R.G.). Rasnita de mare performanta cu control electronic regleaza intr-o fractiune de secunda consistenta predefinita a macinatului – cu mult mai repede si frecvent decat s-ar putea face acest lucru manual. Spectrul sau variaza de la rasnire foarte fina pentru clasicele specialitati scurte de cafea la rasnirea foarte mare pentru specialitatile lungi. Dar iubitorii de cafea nu trebuie sa se ingrijoreze deoarece reglarea se petrece automat de fiecare data cand se pregateste o bautura si, daca se prefera, poate sa fie individual selectata functia de selectare a aromei inainte de prepararea fiecarei specialitati.

 

Specialitate rece – extrem de proaspata

 

Multumita procesului de extractie la rece, Z10 prepara specialitati originale de cafea rece. In timp ce cafelele reci conventionale constau in cea mai mare parte din cafea calda care este apoi racita, in extractia Z10 prepararea se face cu apa rece, pulsata la presiune mare, si cu cafea macinata in particule mai mari. Rezultatul final este o bautura revigoranta, energizanta si naturala in care aromele fructate ale cafelei pot fi savurate fara sa fie estompate de gustul amar. Orice altceva ar fi doar o cafea rece.

 

 

Unitate de preparare de generatia a opta

 

Unitatea de preparare este cea mai importanta parte a unui automat de cafea. Pentru Z10, JURA a creat unitatea de preparare de generatia a opta. Cu tehnologia sa 3D unica de preparare, permite apei sa curga prin cafeaua macinata pe niveluri multiple. Acest proces elibereaza cea mai mare parte a aromei, atat pentru specialitatile calde, cat si pentru cele reci.

 

 

Eleganta de durata

 

Modelul si alegerea atenta a materialelor joaca un rol important in durabilitatea produsului. JURA intotdeauna se straduieste sa realizeze un model pe care oamenii vor fi mandri sa-l detina si care inca va arata modern si nou dupa multi ani. Calitatea fara compromisuri, materialele durabile si de calitate ridicata si precizia maxima tehnica garanteaza atat excelenta culinara, cat si cea estetica de-a lungul intregii durate de viata a automatului. Panoul frontal convex-concav din aluminiu demonstreaza standardul foarte ridicat al metodei de fabricare. Rezervorul de apa cu designul sau ondulat elegant si carcasa armonioasa a filtrului sunt doar doua exemple a atentiei acordate la ceea ce pot parea mici detalii. De indata ce atingeti automatul Z10, simtiti ceea ce inseamna valoarea adevarata pentru JURA.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip

Automat

Tip incastrare

Standard

Utilizare

Rezidential

Tip alimentare

Cafea boabe

Tip bautura

Cafea Espresso Espresso macchiato Cappuccino Latte macchiato Apa fierbinte Caffe Latte Flat white Spuma de lapte Macchiato Caffe Lungo

Numar produse preparate

32

Sistem spumare lapte

Automat

Numar duze cafea

2

Trepte temperatura

3

Tip display

Touchscreen

Material carcasa

Aluminiu

Functii

Oprire automata Control Wi-Fi Curatare automata Setare temperatura Inaltime ajustabila a duzei de cafea Rasnita Setare nivel apa Setare grad tarie cafea Preincalzire infuzor

Culoare

Negru/Argintiu

SPECIFICATII TEHNICE

Putere

1450 W

Capacitate rezervor apa

2.4 l

Capacitate compartiment cafea

280 g

Capacitate recipient reziduuri

20

DIMENSIUNI

Latime

32 cm

Adancime

45 cm

Inaltime

38 cm

Greutate

12.3 Kg

Lungime cablu

1.1 m

 

 

 

Jura - Z10 - Aluminium Black
Clic pentru mărire
Jura - Z10 - Aluminium Black
Clic pentru mărire
Jura - Z10 - Aluminium Black
Clic pentru mărire
Etichete: Automat, Espressor, Jura, Z10, black,


Top