Hot & Cold Milkfoamer

Clic pentru mărire
Preţ: ( TVA inclus)
440,00Ron
Model:
BS3782
Producător:
TRANSPORT GRATUIT - la comenzi peste 299RON!
• Poti ridica produsul si comanda din Showroom
• SUNA PENTRU DISPONIBILITATE

O gama variata de retete

Fie decorativ sau ingredient de baza, spuma de lapte cremoasa și aerata ofera specialitaților moderne prospetime si usurinta de care au nevoie. Aparatul pentru spuma de lapte creeaza delicii magice pentru toate anotimpurile, fie rece, calda sau fierbinte: ciocolata calda in timpul iernii, un fructat Cold Romanoff pentru primavara, un flat white rece pentru a va racori in timpul verii sau toamna un chai latte rece... Nicio limita nu este impusa imaginatiei dumneavoastra. Cartea de rețete atasata ofera idei de bauturi la moda. 

Spuma rece de lapte prin simpla apasare a unui buton

Apasati butonul ergonomic o data, de doua ori sau de trei ori si laptele rece, cald sau fierbinte se va transforma in spuma in recipientul pentru lapte. Simbolurile in culori explicite confirma modul selectat.

Design ingenios

Aspectul si simtul tactil al Aparatului pentru spuma de lapte fac parte din linia clasica a designului de la JURA si ofera o utilizare usoara cu igiena optima. Recipientul pentru lapte impresioneaza prin zona de prindere Soft-touch si detaliile cromate elegante. Datorita materialelor usor de intretinut, cum ar fi otelul inoxidabil si formele rotunjite, este foarte simplu de curatat.

Compact

Cablul de alimentare si accesoriile se depoziteaza usor la baza. Cu dimensiunile de 13 x 21 cm, aparatul de spuma de lapte isi gaseste cu usurinta locul in orice bucatarie.

Hot & Cold Milkfoamer
Clic pentru mărire
Hot & Cold Milkfoamer
Clic pentru mărire


Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Top