Sticla este un material alternativ grozav pentru cestile noastre de porțelan. Este un material green, rezistent și neporos. Cu toate acestea, am constatat că există foarte puține opțiuni de pahare din care pot alege barista.

Am preluat tot ce am învățat din gama noastră de cești de cafea profesionale. Una dintre caracteristicile emblematice ale ceștilor și cănilor Loveramics este baza rotunjită, care acționează ca o scurtătură pentru a arhiva o superbă Latte Art. Împreună am pus toate cerințele cheie pe care le-ați cerut în Twisted Glass.


Sticla Twisted Glass are o grosime de 5 mm, ceea ce reține căldura extrem de bine. Am depășit o mulțime de probleme tehnice pentru a obține exteriorul frumos răsucit care refractă lumina în mod diferit, cu un interior curbat care are aceeași caracteristică ca și ceștile noastre de porțelan.

Curba continuă permite cremei să se dezvolte pe deplin și oferă o senzație uimitoare la gură, precum și turnarea celei mai bune arte Latte, ca și în cazul colecției de cești Egg Cup.


Cu 4 capacități diferite, 70ml, 120ml, 180ml și cea mai mare 360ml. Primele 3 mărimi se potrivesc perfect cu farfuria noastră Egg sau Tulip, o alegere ușoară pentru cei care s-au angajat deja la ceștile oficiale World Latte Art Championship. Și da, se vor stivui la fel de bine deasupra mașinii dvs. de espresso.